pkv qq
pkv games
bandarqq
PKV QQ Online Games BandarQQ Daftar Situs
Download Pkv Games
BCAQQ Situs Judi PKV Games Online Terbaik
Mataqq Agen Judi Resmi Pkv Games Terpercaya
BotakQQ PKV Games Judi DominoQQ Online
INDOBET365 Agen SBOBET Mix Parlay
Mix Parlay BBM88 Link Daftar Login Judi Bola SBOBET Terpercaya
LALIGA365 Situs Judi Online Bandar Taruhan Bola Piala Dunia
BANDARQQ LINK DAFTAR IDPRO PKV GAMES
BANDARQQ Link Situs DominoQQ PKV Games Resmi Terbaik 2024
PKV QQ Situs Games BandarQQ Online Daftar ID Pro Terbaik
MataQQ Situs Judi Online BandarQQ
MataQQ Pkv Games Resmi
MataQQ Judi Pkv Games
Daftar Situs Poker Online
Situs Poker Online Terpercaya
Hasil Bola Hari Ini
Hasil Togel Hari Ini
Nonton Film Movie Lk21
BandarQQ Online 2025
platform nonton gratis
Agen Judi Bola
PKV QQ Online Games BandarQQ Daftar Situs
Download Pkv Games
BCAQQ Situs Judi PKV Games Online Terbaik
Mataqq Agen Judi Resmi Pkv Games Terpercaya
BotakQQ PKV Games Judi DominoQQ Online
INDOBET365 Agen SBOBET Mix Parlay
Mix Parlay BBM88 Link Daftar Login Judi Bola SBOBET Terpercaya
LALIGA365 Situs Judi Online Bandar Taruhan Bola Piala Dunia
DOMINOQQ LINK DAFTAR IDPRO PKV GAMES
DOMINOQQ Link Situs DominoQQ PKV Games Resmi Terbaik 2024
PKV QQ Situs Games BandarQQ Online Daftar ID Pro Terbaik
Daftar Situs Poker Online
BandarQQ Online 2025 Terpercaya
nonton film korea
top up diamond ml
top up mdnitems
Top Up Diamond ML Vilog
Semi Jepang
Bokep Indonesia
Nonton Film Episode
Squid Game Season 2 (2024)
Film Semi
lk21 ngefilm21 rebahin
İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Mil: Turizm ve Gastronomi Anadolu’nun bacasız sanayisidir – ST Endüstri Radyo Skip to content

İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Mil: Turizm ve Gastronomi Anadolu’nun bacasız sanayisidir

Dr. Cüneyt Dirican’ın hazırlayıp sunduğu KOBİ’lerin Koçu, Finans Doktoru programında İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Mil konuğumuz oldu.

Mil, 2020 yılında dünyada ve Türkiye’de turizmin yaşadığı sorunlara değinmenin yanında 2021 yılı için daha iyimser verilerin gelmesinin olasılık dahilinde olduğunu belirtti. Turizm işletmelerimizin dinamik karar alma becerilerinin öneminden ve farklı turizm başlıklarındaki avantajlarımızdan bahsedildi. Gastronomide ise Meksika Mutfağından Türk Mutfağına bir seyahat yapıldı. Kahvenin tarihçesinden pandemide yenilen gıdalara, baharat kullanımından lezzet anlayışına, damak ve mutfak kültürünün yanında sağlıklı beslenme de konuşuldu. Arttırılmış gerçeklik, mobil pazarlama, Endüstri 4.0, barista robotların tartışıldığı programda uzay turizmi de gündeme geldi. Coğrafi işaretleme ve güvenli turizm sertifikasyonunun önemine değinilen program turizm, gıda, mutfak sanatları ile ilgilenen tüm işletme, çalışan, öğrenciler ve vatandaşlar için arşivde bulunması gerekenlerden.

İyi olacak KOBİ’nin radyosuna kadar gelen programda; çiftçilerden,girişimcilere, esnaftan, C level yöneticiye, patrondan KOBİ’ye kadar herkese dijital koçluk yapan tek programda her hafta farklı, renkli ve zengin içerikli konularda entellektüel sermaye arttırımına gidiliyor.

Back To Top